SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Apr-2010 00:47 Email | Share | Bookmark
KENDURI KESYUKURAN SEMPENA ULANGTAHUN KELAHIRAN ALLISYA

Salam.....

Agak lama yer aku tak update bukan apa tak sempat nak edit gambar lah masa takde lah.malas lah dan mcm 2 lagi.he..he..semua bersangkutan lah.tambah2 blk dr kg ni byk benda nak kena kemas bkn tak leh nak kemas tp perasaan malas tu telah menguasai diri ku ini.he..he..sape yg kata aku rajin?aku pun malas gak.

Ok sebelum aku buat tayangan perdana utk tajuk kat atas tu memula tu aku nak mintak maaf byk2 pd sedara mara aku yg berada di KL dan sewaktu dgn nya bkn tak nak jemput tp keadaan yg rasanya kurang sesuai utk sedara2 jauh dtg(klu ikutkan aku pun tak jd blk ni tp atas sbb2 tertentu kena blk gak yelah kenduri yg dulu aku dah ngelat kali ni kena lah blk gak)

Date~9 april 2010
Time~2 ptg
Tempat berlangsungnya umah mama/papa di kampung


masih pagi lagi ni masing2 sibuk masak2 dan aku masih sibuk nak deco kek maklumlah aku sampai pun kul 4 pg dr KL jd tak leh nak tolong org masak selagi belum siap kek aku.sib baik aku dah siap bakar kek tu dr umah KL.org tengok aku bawak kek naik bas pun nak gelak rasanya sib baik mlm.klu org lain blk kg bwk berpunjut2 beg aku bawak berkotak2 kek baju hampeh sehelai pun takde.



selesai aje solat jumaat kami sekeluarga menjemput jemaah utk dtg tahlil kat rumah pulak.panggil tak ramai pun cuma saudara yg duduk dekat dan jiran2 kat umah.kenduri kecik aje







along dgn camera baru nya sampai merajuk2 nak beli baru dpt tu.terkejut jap aku dgr rega dia hi..hi..teman tak sanggup rasanya nak beli mahal benor lah.(gambar kat atas tu semua dr kamera baru along klu yg kelabu tu dr camera hp aku ler)



ini lah antara menu yg di saji kan buat tetamu yg dtg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok tamat kisah kenduri dan tayangan gambar camera baru lak saje nak test ambik gambar guna camera canggih ni org lain dah lama guna kita baru nak guna(tp aku belum pun pernah guna lagi pegang pun tak lagi duk asyik dgn tuan nya aje klu camera tu hilang dia blh jd angin kus-kus dtg ooo jgn pepandai nak usik yer.jd sehari sebelum blk KL kami gi mandi pantai tp tak leh nak mandi sgt sbb air pasang lah jd kembar dgn allisya aku letak kat lopak air aje jadi ler nanti tuntut janji lak.layan aje gambar kat bawah ni





ok N3 kali ni takde resepi2 yer tunggu lah dulu ada lagi resepi blm post ni tp layan dulu gambar kat atas klu ada rasa nak terjeluak ke apa ke maaf ler memang itu lah kami..

bye..bye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net