SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Oct-2009 07:22 Email | Share | Bookmark
JAMUAN RAYA @ SUNLIGHT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
satay yg dah siap buang lidi
 
toartilla satay
 
 
salam semua ni adalah sebahagian dr jamuan raya masa kat opis tak byk gambar nanti aku tambah bila dpt cilok gambar dr pc opis kira ni separuh ceritalah.tak yah pjg citer busy..ni tp nak update gak sebab citer xtvt dapur duk beratur nak masuk fp ni dr minggu lepas lagik tak lepas2 gara2 tenet ngok ngek






ini lak opis aku


disebabkan byk sangat balance satay masa hari tu jd aku pun ada gak ambik wat balik skit dan aku ubat jd toartilla ni sebab dpt satay aje kuah abiss..satay ni pun klu tinggal kat situ pun abis di angkut semua driver taxi&co nasib yg jaga catering tu angkut naik opis dua kotak jd sempatlah tapau.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net