SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Oct-2009 16:04 Email | Share | Bookmark
RAYA2 LAST WEEKEND

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sabtu 3/10 - ni masa gi open house umah ayah nazrul kat selayang.aku rasa punyalah jauh benor selayang dgn cheras.dr umah aku nak sampai sana 1 jam dah lah perut lapar(saje bg perut kosong kan nak gi open house)semua gambar kandid so aku letak mcm ni ajelah


bapak nazrul ni dato' jd selalu lah wat open house klu tak takde org nak dtg umah katanya.susah jugak klu jd VIP ni kan.



Ahad 4/10- pagi2 lagi adik dah ajak gi jln aku memang tak plan nak kemana pun cuma nak lepak2 kat umah wat mana2 xperimen yg ada dlm senarai tp sebab anak punya pasal keluar gak lah mungkin budak2 ni bosan duk dlm umah sarang burung ni.mula2 gi raya kat Jln Duta jumpa kawan abah

lepas tu gi lak perumahan awam jln duta gak jumpa kawan ibu.

anak2 ina dah mula jd kawan kembar lak


Malam nya gi mkn2 raya umah nek mai(nenek angkat kembar)abah lagi sakan dr pagi balik hantar ibu dgn kembar dah tu keluar gi open house 2 buah rumah lagi.balik mandi2 siap2 nak gi umah kak maisah lak.


Menu umah kak maisah blh lah aku snap siap gambar kat dapur lagi


Carrot kek versi kecik.Dulu dah pernah buat sebab aku terliur tengok kak fp kak meen aku buat lagi kek carrot ni.Masa gi beraya blh lah aku bawak buah tangan ni sorang sikit.


pack mcm ni aje senang nak bawak tak yah deko2 lah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net