SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Aug-2009 02:25 Email | Share | Bookmark
DULU SORANG SEKARANG BERDUA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam semua.

Fp mcm nak buat hal lagi pagi ni.aku dah masuk gambar sikit punya byk alih2 tak leh nak save hilang semua gambar nak masuk sekali lagi dah M.


Quote:
Al kisah malam balik kg.

Utk keselamatan dan kesihatan adik ibu suruh dia pakai mask,nak naik bas ni kita tak tau sapa yg ada penyakit sebab tu bagi dia pakai mask dan bagi mkn vitamin C byk2(yg budak punyalah)mujur dia nak pakai kira tahan gak lah


Di sebabkan masalah H1N1 ibu tak tunggu kat terminal tunggu kat dalam kete dgn adik abah gi tengok bas dah sampai ke belum.adik dah boring duk dlm kete mcm2 gaya ada.


punyalah byk kete yg menunggu dan bas yg bederet nak teruskan perjalanan.


Quote:

Pagi2 lagi dah mintak bukakan citer upin dgn ipin


Ayah long lah yg duk melayan bab2 buka tenet ni ibu tak berapa pandai nak buka you tube ke apa ke



Quote:

Ibu tinggalkan mereka berdua di kampung buat sementara waktu.Ibu risau gak nak tinggalkan budak berdua ni sebab si kakak dah cakap nak balik umah ibu yg adik lak cakap nak duduk umah Tok ki.



Quote:
Boleh di katakan setiap jam dlm bas aku duk msg dgn alang tanya pasal budak ni kot2 meragam tapi alhamdulillah takde apa2.Bangun pg ni kakak bagi tau adik yg ibu gi work(nenek yg citer),pg ni aje aku dah call 2 X sampaikan adik aku cakap bukan anak yg meragam tapi ibu yg meragam .mana tak meragamnya balik umah ibu tengok abah,abah dok tengok ibu umah sunyi sepi aku pun 0) :


p/s:mariah selalulah update gambar anak aku ya.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net