SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Aug-2009 03:01 Email | Share | Bookmark
ADIK DAH CERIA NAK BALIK KAMPUNG JUMPA KAKAK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bekalan sarapan pagi ni.
Salam hari jumaat

Wajah org yg dah sihat tapi tak sepenuhnya lagi.gambar ni aku ambik lepas balik keje semalam.adik duk mkn buah langsat yg jiran ku bagi.adik ni memang suka mkn buah2 dgn sayur2 tapi aku kadang tak nak bagi sangat dia mkn buah2 kayu ni sebab takut dia sakit perut klu mkn banyak sangat tapi dia bukan peduli pun klu ibu marah.



tengoklah gaya org mkn buah ni(abaikan pemandangan kat belakang tu,umah aku ni memang tak blh kemas ada aje yg tukang sepah)


Quote:
semlm aku gi Hentian Putra nak beli tiket balik kg mlm ni.ptg tu dah call dr rumah tanya tiket katanya ada 10 seat klu dtg beli hari ni memang tak sempat itu pasalnya aku gi jugak semalam sekali sampai tiket semua dah sold out utk mlm ni.adussss..apa aku nak buat ni aku pun gi satu kaunter ke kaunter bertanya tiket ke Dungun utk mlm.masa kat kaunter bas Sutera hanya tinggal bas persiaran sahaja kul 11 mlm dah tu rega dia RM39 mak oi mahal nya.katanya sebab bas tu kira sampai KT jadi takde less.aku tak puas ati lagi so aku gi kaunter lagi asyik duk ulang alik ulang alik sampai lak kaunter Mara Liner ni kira last kaunter lah klu takde gak nasib lah aku kena ambik bas Sutera tu lah.secara kebetulan klu ikutkan memang tiket utk mlm ni dah habis tapi ada cust. return tiket so aku dptlah 1 seat utk mlm ni kul 10 mlm.
kawan2 doa kan perjalanan aku selamat pergi dan selamat pulang.aku ni setiap kali naik bas ada rasa takut sikit lagi lah bila bawak anak risau klu jadi apa2.


Menu kemarin dan semalam

KUEH TEOW SUP KAMPUNG

NASI GORENG CINA

di mkn lak dgn keropok keping



Quote:
Pagi tadi aku call mama tanya pasal kakak mama cakap kakak demam,duk muntah2 susu pun tak minum.ala..anak ibu sakit lagi.kakak tikah tunggu ibu balik mlm ni sayang lepas ni ibu tak akan pisah kan kamu berdua lagi.adik pun semalam masa beli tiket dia dah kecoh nak naik bas balik kampun semua org pandang bila dengar adik menjerit cakap nak balik kampung




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net