SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Jun-2009 04:15 Email | Share | Bookmark
GATHER-GATHERINGGGG MALAM VS SIANG

ok senyum
budak2 ni tak mahu duk diam nak amik gambo ni
makan2
kak jaja duk melayan kakak
yum..yumm
bakar jgn tak bakar
hai di apit oleh anak2 dara ya hazid
apa mau bikin dgn ini basikal
apa kita nak buat ya????
yumm..yumm lagi
akak dah ngantuk bu...
tunggu mana2 tetamu yg belum dtg
berasap
menyala-nyala
tak sabor dah duk Q lama sangat ni
jagung bakar pun ada
tak gerak2 kakak tunggu ibu mata dah layu dah
ayah jaga alin ibu nak mumum..
3 bersaudarani mcm tangga aje(dr saiz kecil sampai beso)
ayooo...ibu dah kena gam dah tak leh gerak ni
ayam utk bakar
 
 
 
 
 
 
acar nenas
swiss roll pun ada gak
mushroom sup
 
puding mable
coleslaw
bebola brownies cheese
tebu utk santapan mata
tak cukup malam sambung siang lak
 
hai bila ibu boleh jadi single ni
duk menempek aje
 
 
 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum...
Sebenornya teman ni dah mula rasa malassss..bebenor nak menaip cite2 dan story mori ni jadi layan gambor aje ya kawan2 dan teman2
Antara org penting dlm gathering ni


ini lagilah ajk vvip


Ini apa lagi projek yg dia org duk pikir.rasanya basikal ni dah berapa kali uncle mirul duk alih tapi bebudak ni nak jugak main.


Ini antara item @ alatan perang yg paling berjasa malam tu


Mana lagi tetamu2nya ni tak kan sorang aje.ini dah jemput ke belum ni?Tengok kotak ikan kat belakang tu bukan main beso lagi sapa nak makan tu???ikan penuh kat dalam tu


enterprem sikit mak2 dara ni



Tak cukup malam sambung lagi siang esok nya,melampau betul ini org(benornya dah terpaksa sebab ikan banyak lagi belennya,ini kes rela dalam terpaksa lah)


Ayah biasalah bila ibu nak makan kenalah take over ya


Dah kekeyangan ni,muka pun mcm tak siap(mana tak nya dr mlm sampai ke petang tak balik2 rumah lagi,apa kabo abahnya dah lah kena tinggal kat umah)



MAIN TABLE


MENU2NYA








Mana2 menu yg ku dapat cungkil resipinya akan ku letak next n3 okey.


Quote:
Wajah2 anak ku duk menunggu mak long datang sambil naik buai sambil nyanyi.entah bila mak long dgn pak long tak sampai2lagi ni.


Quote:
kakak menyanyi2






Iklan sikit ni menu yg sujah aku masak utk order dr anak Tan Sri(sorry lah nama tan sri mana tak pulak ku tanya)dapat lah aku merasa gak menu kat bawah ni semalam dan mengendeng resipinya sekali tapi belum habis menuntut lagi ni kena buat ulangan lagi ni.(ini menu utk lunch,katanya ada buat gather2 gak)



Sujah ku duduk kat PJ kawasan melayu jadi klu ada sesapa nak order utk jamuan ke buat kenduri ke bolehlah contact dia.Sujah ke terima aje masak utk berapa org makan.kueh mueh pun klu utk jamuan tea time(ini siap promo lagi ni sebab nak tebus gambar tuan tanah tak adalah ni)


Okey kengkawan resipi next entry ya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net