SYARIFATUL ATIQAH & SHARIFATUL SHAFIKA Only my twin daughter & home life
By: nor marlida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Jun-2009 00:41 Email | Share | Bookmark
ORDER LAGI

 
 
ASSALAMUALAIKUM...dah jumaat dah rasa mcm cepat aje masa berlalu.Rasa baru aje hari Isnin pejam celik pejam celik dah nak hujung minggu.Ini minggu yg di tunggu2 ni.(nak tau cite tunggu next n3).

Kita nak ucapkan terima kasih pada ana sebab bagi petua utk adik yg suka menangis bila waktu malam(masa tidur). Semalam adik buat hal lagi nangis lagi nasib lah awal dalam kul 11.30 malam jadi ibu blm tido. Time tu gak kakak mintak susu lagilah dia nangis, marah dengan kakak(adik memang selalu dengki dgn kakak ibu dah tak tau nak buat mcm mana bagi kembar ni tak gaduh).Ibu buat siap2 2 botol susu. Mula bagi kakak dan lepas tu dukung adik gi bilik air buat mcm ana suruh,barulah dia mahu diam dan minum susu dan boleh tido balik.Jadi tak mcm selalu bersambung2 nangisnya sampai ke pagi.

Quote:
Salam kenal Ida. Cume nak kongsi je. Ana dah ronda awak nyer fp. So, ana tau yang ida ade masalah yg same, (anak tetibe nangis waktu mlm). Anak kedua ana, BABY pun camtu juge, dari kecik sampailah umur dh 8 tahun ni. Dulu2 kengkadang bile dh hilang sabo, ana cubit pukul die, (yelah, kiter ni kerje) tapi hubby ana sabo, hubby dukung die gi kat toilet, basuh kaki ngan muka die pastu die akan sedar dan tak nangis lagi. itu dululah mase die ringan lagi, tapi sekarang dah beso, ana bekal sebotol penyembur air masuk bilik. kalau die nangis, kite sembur sikit air kat muke die. cubelah, mudah2an berhasil. -rizuana


Ini order dr opis mate.yg cup cake ni dlmnya brownies kukus.


HARGA BROWNIES KUKUS
1 kg RM25.00 non topping
1/2 kg RM15.00 non topping
cup saiz 250 - RM1.00 non topping(topping add RM0.20)



KEK SPAN
1 kg RM25.00 simple deco buttercream
1/2 kg RM15.00 simple deco buttercream



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net